lørdag 6. januar 2007

ny blogg

Nå har jeg også opprettet meg en blogg. Etter at selv Nils har klart å skaffe seg blogg følte jeg virkelig press på meg til å lage en. Nå er det vel bare Flo som manger i gjengen..

8 kommentarer:

Anonym sa...

fantastisk blogg vegar

Anonym sa...

takk for at du har passa min kjære mann i dag. Det satt han tydeligvis stoor pris på! Godt at nokken gir han mat når han e aleine...:)
gleda mej til fortsettelsen av bloggen din!

Anonym sa...

ja det er kjempegøyt at vi skal få følge med det gode liv fra supervillaen på Bryne.dette va et godt innslag vegar, håper nyheter om kjertsi og kommer med, -oppdatering hver uke må være en forutsetning uavhengi at resultater, så må vi få en tøff layout da med utsikt fra stuen på bryne . klems en ........

Anonym sa...

oppdateringer snart eller?? syns det tar litt tid!

Torbjørn sa...

Frekk blogg! Grattis då, lillebror! Det var på tide. God nedtur på onsdg/torsd...

Anonym sa...

Gratulere me blogg!
Bra jobba mr!
Men på tide me en oppdatering?:)

vegarlandro sa...

Kjekt å se at så mange er inne å skriver en kommetar, det varmer hjerte mitt.. oppdateringen kommer ronny, må bare lære meg dette først...

Anonym sa...

flott blogg, vegar. tror jeg.... jeg er ikke så god på dette med blogging. men jeg er positiv til det og open minded,,,,:) trodde det var litt sånn nerdete, men det tror jeg SELVSAGT IKKE nå lenger!! med helt ny innstilling skal jeg her følge ivrig med!!!!
lykke til med bryne, jæren ny leilighet og ta vare på konen!
ped klem