søndag 14. januar 2007

På plass på Bryne

Da var vi flyttet inn i en fantastisk leilighet på jæren. Endelig etter mange mnd med mye frem og tilbake var vi på plass i leiligheten. Hadde noen netter på hotell i begynnelsen, men å bo på hotell i lengden blir ganske kjedelig ihvertfall på ett lite ett.. Men lørdag var flyttelasset på plass etter en lang kjøretur for Randi, Jon-Villy og Kjersti med en GIGANT tilhenger full av alle tingene våre. Det var en sliten gjeng som dukket opp og da var det ganske greit at Jaakko, Alexander (bryne spillere) Peivi og Ronny var klar for å bære inn alle tingene.. Fantastisk jobb folkens.. Så nå er det klart for besøk!!












Ellers virker bryne som en grei plass, og heldigvis kort vei til Stavanger. Var forresten på hockey kamp i dag for første gang og så Stavanger Oilers knuse Comet 5-1, det var en bra opplevelse. Marianne som var passepike for Lotte, mens jeg, Ronny, Bjarte, Lars Inge og Jan Ove koste oss med kamp... Kan anbelfaes til alle.. De har ihvertfall fått en ny hockey i meg..




Vil også gratulere den hjemvendte nesten gifte mannen med forlovelsen. Helt rått. Gratulere til deg også Inger-Alice.








Gratulere som kommende far Flo. Gleder meg til du og fruen kommer ned på besøk med junior, eller Jonny som han skal hete..

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oilers vant 4-1, ikkje 5-1. Skjønner det er vanskelig å få med seg både duskedamer og alle målene samtidig. Gleder meg til middag i dag!!

Anonym sa...

Har du laget ny side Vegar...? Eg minnes at du hadde glemt et passord sist eg traff deg:-)Lykke til med livet i bryne! Elisabeth Ludvigsen

Anonym sa...

Alle er savnet utenom Biten, Tusen takk skal du ha.

tror forresten at ungen til Flo skal hete lille Marius.

Anonym sa...

Nåja Biten.. om Flo er en mann etter ditt hjerte skal vel pjokken hete Cliff??

Anonym sa...

gratulerer med ny blogg=). Savner litt flere bilder av den vakre familien din, ellers veldig bra=). Blir kjekt å komme på middagsbesøk.... klems bm

Anonym sa...

vil bare minne dokke om der e alternativ til ka kjønn det kan bli...:)
-mora-

Familien Rifsgård: sa...

En liten hilsen fra Nepal. Vi har det veldig fint haaper dokker har det samme paa bryne, regner med aa ta turen i lopet av aaret.
Snakkes

Toffer sa...

Eg tenker kanskje den lille gutten til flo kunne hett Clint!! Ellers er det kjekt at landro har fått blogg. Har du fått inn kjerringa i huset, eller er det rom for guttetur enda?

Anne Marthe sa...

No har e også fått mg blogg!!Ojeeee:)
Men du? E d ikke på tide me en ny post?hehe
Venter i spenning!
Håper d går bra me dokke der nede.
Ha en finfin dag videre!

Anonym sa...

på tide at du oppdaterer nå...! vi venter og venter....